Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://ayafood.no
Behandlingsansvarlig er Aya Food AS  og vi kan kontaktes på post@ayafood.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Kontaktskjemaer

Informasjon som samles inn på kontaktskjema er det du fyller ut. Navn, epost. telefon og evt adresse. Denne informasjonen kommer til oss gjennom e-post.  Våre e-post lagres hos vår e-post leverandør One.com.  du her.

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Hvem vi deler dine opplysninger med

Mailchimp
Mailchimp kan benyttes for e-postmarkedsføring eller utsendelse av nyhetsbrev. Navn og e-post kan deles med Mailchimp.

Google Analytics
Google Analytics benyttes for analyse av trafikk. All informasjon lagres anonymt.

Facebook

For å kunne vise deg mest mulig relevante annonser tilbyr Facebook annonsering rettet mot brukere av ett nettsted. Facebook som en tredjepart kan bruke informasjonskapsler, web beacons og lignende teknologier for å samle inn eller motta informasjon fra nettstedet, og bruke denne informasjonen til å tilby statistikk og målrettede annonser.

Du kan når som helst slå av informasjonskapsler i din nettleser, og du kan også sørge for at Facebook ikke viser deg annonser basert dine nettvaner ved å melde deg ut herLes mer om Facebook sin bruk av cookies her.

Betalingsløsninger som vi bruker:

Bambora. Du kan lese mer om Bambora her.

Sikkerhets program:
Ithemes Security. Du kan lese mer her

Backup:
Vi bruker Updraftplus til å ta backup. Du kan lese mer om dem her.

Woocommerce:
Vår nettbutikk er basert på Woocommerce. Du kan lese mer om woocommerce her.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og be om å slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

For alle kunder som handler hos Aya Food AS. Vi lagrer person informasjon som navn, adresse, telefonnummer, epost og betalingsinformasjon. Dette er nødvendig  informasjon  pga garanti, reklamasjon og regnskap.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Din kontaktinformasjon

Aya Food AS lagrer person informasjon som navn, adresse, telefonnummer, epost og betalingsinformasjon. Dette er nødvendig  informasjon  pga garanti, reklamasjon og regnskap.  Innhenting er nødvendig for at du som kunde skal ha mulighet til å handle hos Aya Food AS. Uten denne informasjon er det dessverre ikke mulighet å handle hos.

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Sikkerhets program:
Ithemes Security. Du kan lese mer her

Daglig Backup:
Vi bruker Updraftplus til å ta backup. Du kan lese mer om dem her.

Våre rutiner for datalekkasjer.

Ved datalekkasje vil vi kontakte datatilsyntet og berørte kunder innen 72 timer.

Hvilke tredjeparter vi mottar opplysninger fra

Google Analytics
Google Analytics benyttes for analyse av trafikk på nettsiden techdeal.no. All informasjon lagres anonymt.

Betalings informasjon mottar vi fra:

Bambora. Du kan lese mer om Bambora her.

Opplysningskrav fra bransjelovgivning

Plugin: Smush

Note: Smush does not interact with end users on your website. The only input option Smush has is to a newsletter subscription for site admins only. If you would like to notify your users of this in your privacy policy, you can use the information below.

Smush sends images to the WPMU DEV servers to optimize them for web use. This includes the transfer of EXIF data. The EXIF data will either be stripped or returned as it is. It is not stored on the WPMU DEV servers.

Smush uses a third-party email service (Drip) to send informational emails to the site administrator. The administrator’s email address is sent to Drip and a cookie is set by the service. Only administrator information is collected by Drip.

Dine rettigheter

Den registrerte har rett til innsyn, retting, sletting, dataportabilitet, å kreve at behandling av personopplysninger begrenses og å motsette seg visse former for behandling. Den registrerte har rett til å klage til datatilsynet på behandling i strid med reglene.

Datatilsynet kan kontaktes her.

 

For mer info kan du kontakte Ayafood.no på e-post post@ayafood.no